IZOBRAŽEVANJA ZA STROKOVNE SODELAVCE IN VODSTVENI KADER

Postanite odličen prodajni sodelavec

Za koga

Naša usposabljanja so organizirana posebej za prodajno ekipo in marketinško osebje.

Prodajne tehnike, ustvarjanje zgodb, zadovoljevanje potreb strank – to so teme naših lekcij, ki so namenjene predvsem strokovnim sodelavcem. Na podlagi opravljenih več kot 40.000 obiskov pri strokovni javnosti bi težko našli vprašanje, na katerega nimamo odgovora.

Izvajamo izobraževanja o vodenju znamk, trženju (posebej primerno za OTC področje), komunikaciji s končnimi uporabniki in drugih marketinških tehnikah.

Za vodstveni kader izvajamo svetovanje o organizaciji dela, zaposlovanju (prava oseba na pravem mestu) in vodenju zaposlenih.

ikonce_training

Če želite, da bo vaš posel zrasel, morate postati efektiven prodajni sodelavec, oglaševalec in promotor vašega posla. Izvajamo ustvarjalne in inovativne oblike izobraževanja, osnovane na praktičnem delu in prilagojene vsaki stranki posebej. Pomagali vam bomo privabiti in obdržati nove stranke.

Kdaj

  • Vsaj enkrat letno! Naša praktična usposabljanja so lahko gonilna sila vašega posla in motivacija vaših zaposlenih.
  • Ko kakšni zaposleni potrebujejo posebno spodbudo.
  • Ko odnosi med zaposlenimi vodijo v smer, ki ni dobra za posel.
  • Ko se pojavi ideja »to ni mogoče«, konkurenca pa vam dokaže nasprotno.

Naš pristop

Zaposlenim razložimo, da so pomemben del živega procesa marketinga, ki se nenehno spreminja. Vaša prodajna in marketinška ekipa se bosta naučili vseh stopenj pridobivanja novih strank na podlagi formule AIDA – pozornost, interes, želja, akcija!

»Za podjetje Aetas in njihova izobraževanja smo se odločili, ker zaposleni iz svojih preteklih delovnih izkušenj izhajajo iz farmacevtskih podjetij. Tako lahko nudijo izobraževanja prodajnim predstavnikom iz prve roke, poznano jim je njihovo delo in s kakšnimi izzivi se na trgu srečujejo. Njihova izobraževanja so zelo konkretna in praktično usmerjena. Do sedaj smo imeli namreč zelo slabe izkušnje z velikimi podjetji, ki nudijo izobraževanja v teoriji, praksa pa jim je popolna neznanka. Velik plus podjetja Aetas je tudi to, da prodajne treninge povežejo z marketinškimi usmeritvami.«

Barbara Kaše, mag. posl. ved
Direktorica marketinga Adriatic regije
Paul Hartmann Adriatic d.o.o.

Vrste izobraževanj, ki jih izvajamo

Metoda DISC

Metoda DISC®

DISC® rešuje veliko nesporazumov in preprečuje potencialne konflikte ter ustvarja boljše in produktivnejše ozračje, tako v podjetju kot pri delu s strankami.
Coaching

ICF Coaching

Coaching je proces pogovorov s coachem, med katerimi boste s pomočjo njegovih vprašanj odkrivali svoje rešitve za zastavljene cilje ali izzive.

Orodje SDI

Orodje SDI

Z vprašalnikom SDI o vrlinah in pretiranih vrlinah lahko ugotovimo, ali je lastnost, ki jo označimo za negativno, morda v resnici pretirana vrlina.
telefon
051 652 344
Za dodatne informacije smo vam na voljo.