PROMOCIJA FARMACEVTSKIH IZDELKOV

  • OSEBNA
  • DIGITALNA

KAKO KOMUNICIRAMO

Naša profesionalna in zanesljiva ekipa strokovnjakov lahko dvigne prodajo vašega izdelka iz zgornjih kategorij.

S kom

Naši strokovni sodelavci so usposobljeni za osebno komunikacijo s strokovno javnostjo. Komuniciramo s splošnimi
zdravniki, specialisti in farmacevti.

ikonce_promocija

S čim

Vaše farmacevtske produkte lahko poleg osebnega načina predstavimo tudi v elektronskih oblikah. Digitalna komunikacija s strokovno javnostjo poteka v dogovoru z zdravniki in farmacevti ter v skladu z zakonodajo na področju varovanja osebnih podatkov.

Kdaj

  • Ko lansirate nov izdelek.
  • Ko vaša konkurenca poveča marketinške aktivnosti.
  • Ko zaznate padec v prodaji vašega izdelka.
  • V času vaše marketinške kampanje.
  • V času popustov in posebnih ponudb.
  • Z našimi strokovnimi rešitvami pomagamo tudi ob daljših odsotnostih vaših zaposlenih (materinstvo, bolezen).

Naš pristop

Naši strokovni sodelavci bodo osebno predstavili vaš farmacevtski izdelek zdravnikom ali farmacevtom. Pri delu je strokovnost na prvem mestu.

Med opravljanjem dialoga z zdravniki in farmacevti predstavljamo lastnosti farmacevtskega izdelka za pacienta.

Predani smo spoštovanju standardov in pogojev farmakovigilance.

»Podjetje AETAS nam že vrsto let nudi strokovne in učinkovite storitve pri posredovanju strokovnih informacij zdravstvenim delavcem. Z ekipo, ki sodelujemo, smo razvili pravo partnerstvo. Predstavnike AETAS-a odlikuje visoka motiviranost, predanost naročniku in želje po skupnem uspehu. Skupaj z ekipo AETAS dosegamo zastavljene marketinške in prodajne rezultate že četrto leto. Veselimo se odličnega sodelovanja tudi v prihodnje. Zahvaljujem se celotni ekipi za vložen trud in strokovno podporo.«

Aleš Torkar, vodja prodaje Bayer Consumer Health za regijo Alpe Adria

»V trenutku, ko smo se odločili za izvedbo projekta razširitve delovne ekipe na terenu, smo začeli iskati poslovnega partnerja, ki bi nam ponudil najboljšo možno rešitev. Na podlagi priporočila ene od strank, ki je imela s sodelavci iz podjetja Aetas odlične izkušnje, smo se odločili, da jih kontaktiramo. Izkazalo se je, da smo potrkali na prava vrata. Kljub precej težki odločitvi, za katero podjetje se bomo odločili, nas je prepričal “tisti sedmi” čut, da bo njihova ekipa prava. V polletnem obdobju trajanja projekta smo s sodelavci iz Aetasa dosegli vse zastavljene cilje in jih tudi presegli. Tudi zato lahko rečemo, da je ekipa podjetja učinkovit, izkušen in zanesljiv partner, ki reagira hitro, a premišljeno. Želimo si novih možnosti za sodelovanje tudi v prihodnje.«

Katja Pintar Stepanović, vodja ključnih kupcev, LifeScan Johnson & Johnson, Medis M

telefon
051 652 344
Za več informacij nas pokličite
»Zaradi povečanega obsega dela in zaradi vedno bolj zahtevnih razmer na področju trženja zdravil, smo se leta 2014 povezali s podjetjem AETAS d.o.o. Naše triletno skupno sodelovanje na področju dela strokovnih sodelavcev na terenu nam je v veliko veselje, odzivi s terena in rezultati pa kažejo na dobro strokovno usposobljenost sodelavcev AETAS d.o.o., na občutek za kakovostno komuniciranje, na dobro poznavanje trženja z zdravili in na izjemno veselje do tovrstnega dela.

Uspešnega obojestranskega sodelovanja si želimo tudi v prihodnje!«

Daša Gantar, direktorica PHARMAGAN, d.o.o.