Reference

S podjetjem Aetas sodelujemo že vrsto let. V prvi vrsti sodelujemo na področju informiranja strokovne in splošne javnosti. V zadnjih letih so še razširili svoj nabor storitev, in tako se večkrat odločimo za projekte digitalnega komuniciranja s strokovno in splošno javnostjo ter za interna izobraževanja zaposlenih. Cenimo, da so njihove storitve na tem področju etične, imajo ustrezno in preverjeno vsebino, so dobro vodene, komunikacija z naročnikom pa je jasna in hitra.
Kristian Ljubic

Direktor marketinga in prodaje, Salus Group

S podjetjem Aetas sem se spoznal preko izčrpnih in dinamičnih izobraževanj za strokovne sodelavce. Potem pa smo se v podjetju med »koronaukrepi« znašli pred izzivom, kako bi naše sporočilo ob nezmožnosti terenskega dela doseglo čim večje število zdravnikov družinske medicine. Moram reči, da sem bil presenečen in obenem navdušen, kako je Aetasu uspelo s serijo jedrnatih in očesu prijaznih e-mail sporočil skoraj podvojiti povprečen opening rate, ki smo ga ob različnih kampanjah dosegali sami.
Andraž Palandačič

Vodja prodaje in marketinga oddelka farmacije, ARC-Kranj, d.o.o.

Njihovo strokovno znanje in mreža med zdravniki in v bolnišnicah sta zelo koristna! Medicinsko in potrošniško trženje – Aetas zmore oboje!
Elma Timm

Vodja poslovne enote Gastro, Ewopharma Slovenija

Z ekipo podjetja Aetas sodelujemo že vrsto let; skupaj smo ustvarili zanimive dogodke ter precej različnih projektov. Gre za odprto, prilagodljivo ekipo, s prijaznim odnosom tako do strank, kot do naročnika.
Urše Jelnikar

Vodja poslovne enote, Abbott Laboratories d.o.o.

S storitvami podjetja Aetas smo bili vedno izjemno zadovoljni. Predvsem cenimo njihov način reševanja izzivov, ki odraža njihov profesionalizem, prilagodljivost in odprtost, hkrati pa prijazen odnos do svojih strank in iskreno skrb za naročnika. Priporočamo!
Dagmar Ferjančič

Sales Manager, Viatris Slovenia

Podjetje Aetas d.o.o. je cenjen partner farmacevtskih podjetij, saj s svojim visoko usposobljenim kadrom prenaša bogate praktične izkušnje v vsakodnevno delovno prakso. S premišljeno poslovno politiko uspešno išče rešitve za izzive, s katerimi se vsakodnevno srečujemo. Kader odlikuje izjemna poglobitev v srž problema, s katerim se podjetje sooča. Vse svoje napore usmerijo v iskanje konkretnih rešitev, prilagojenih poslovnemu modelu posameznega podjetja. To je dodana vrednost, ki podjetje Aetas diferencira od ostalih in za katero je vredno poiskati njihov nasvet.
Matej Rukavina

Generalni direktor, Pliva Ljubljana d.o.o.