Reference

Za podjetje Aetas in njihova izobraževanja smo se odločili, ker zaposleni iz svojih preteklih delovnih izkušenj izhajajo iz farmacevtskih podjetij. Tako lahko nudijo izobraževanja prodajnim predstavnikom iz prve roke, poznano jim je njihovo delo in s kakšnimi izzivi se na trgu srečujejo. Njihova izobraževanja so zelo konkretna in praktično usmerjena. Do sedaj smo imeli namreč zelo slabe izkušnje z velikimi podjetji, ki nudijo izobraževanja v teoriji, praksa pa jim je popolna neznanka. Velik plus podjetja Aetas je tudi to, da prodajne treninge povežejo z marketinškimi usmeritvami.
Barbara Kaše, mag. posl. ved

Direktorica marketinga Adriatic regije, Paul Hartmann Adriatic d.o.o.

S podjetjem Aetas sodelujemo že vrsto let. Primarno sodelujemo na področju informiranja strokovne javnosti. Pri tem izredno cenimo, da so njihove storitve na tem področju visoko etične, prav tako pa dobro vodene, poročila pa ustrezno dogovorjena z naročnikom. V zadnjih letih so razširili svoj nabor storitev in tako se vedno večkrat poslužujemo tudi projektov digitalnega komuniciranja s strokovno in splošno javnostjo. Še posebej smo ponosni na Facebook oglaševalsko kampanjo Sos-klop, ki je do potankosti usklajena s podjetjem Pfizer. Mesečna in po potrebi dnevna poročila pa so vedno dostavljena pravočasno in v ustrezni obliki. Z omenjeno kampanjo dosežemo 30.000 do 60.000 uporabnikov vsak dan in jo ocenjujemo kot eno najpomembnejših marketinških kampanj v letu 2017.
Kristian Ljubič, Mpharm

Vaccines Lead Adriatic & Bulgaria, Pfizer, podružnica Ljubljana

Zaradi povečanega obsega dela in zaradi vedno bolj zahtevnih razmer na področju trženja zdravil, smo se leta 2014 povezali s podjetjem AETAS d.o.o. Naše triletno skupno sodelovanje na področju dela strokovnih sodelavcev na terenu nam je v veliko veselje, odzivi s terena in rezultati pa kažejo na dobro strokovno usposobljenost sodelavcev AETAS d.o.o., na občutek za kakovostno komuniciranje, na dobro poznavanje trženja z zdravili in na izjemno veselje do tovrstnega dela.

Uspešnega obojestranskega sodelovanja si želimo tudi v prihodnje!

Daša Gantar

Direktorica, PHARMAGAN d.o.o.

V trenutku, ko smo se odločili za izvedbo projekta razširitve delovne ekipe na terenu, smo začeli iskati poslovnega partnerja, ki bi nam ponudil najboljšo možno rešitev. Na podlagi priporočila ene od strank, ki je imela s sodelavci iz podjetja Aetas odlične izkušnje, smo se odločili, da jih kontaktiramo. Izkazalo se je, da smo potrkali na prava vrata. Kljub precej težki odločitvi, za katero podjetje se bomo odločili, nas je prepričal tisti sedmi čut, da bo njihova ekipa prava. V polletnem obdobju trajanja projekta smo s sodelavci iz Aetasa dosegli vse zastavljene cilje in jih tudi presegli. Tudi zato lahko rečemo, da je ekipa podjetja učinkovit, izkušen in zanesljiv partner, ki reagira hitro, a premišljeno. Želimo si novih možnosti za sodelovanje tudi v prihodnje.
Katja Pintar Stepanović

Vodja ključnih kupcev LifeScan Johnson & Johnson, Medis-M d.o.o.

Čeprav izkušeni, strokovni in resni, celo nekoliko zadržani na sestankih, imajo duh mladega podjetja, ki vzbuja odprtost in poštenost. AETAS je tako posloven kot igriv, kar je njihov ključ do ustvarjalnosti. Sodelovanje z njimi je bilo koristno in učinkovito.Zadnja stranka je pričakovala 50% vzorec izmed vseh razpoložljivih slovenskih nevrologov. Naloga se je pričela med prazniki, zato sem pričakoval 30% brez izgube kvalitete, njim pa je uspelo intervjuvati 70% vse populacije ter obdržati dobro kvaliteto intervjujev.
Žarko Bajić

Generalni direktor, Biometrika Healthcare Research

Podjetje AETAS nam že vrsto let nudi strokovne in učinkovite storitve pri posredovanju strokovnih informacij zdravstvenim delavcem. Z ekipo, ki sodelujemo, smo razvili pravo partnerstvo. Predstavnike AETAS-a odlikuje visoka motiviranost, predanost naročniku in želje po skupnem uspehu. Skupaj z ekipo AETAS dosegamo zastavljene marketinške in prodajne rezultate že četrto leto. Veselimo se odličnega sodelovanja tudi v prihodnje. Zahvaljujem se celotni ekipi za vložen trud in strokovno podporo.
Aleš Torkar

Vodja prodaje za regijo Alpe Adria, Bayer Consumer Health

S podjetjem Aetas d.o.o. sodelujemo na področju marketinških poslovno-svetovalnih storitev že tretje leto, saj je delo s tako profesionalnimi in zanesljivimi partnerji pravzaprav užitek. Poleg dela na terenu smo se povezali tudi na področju raziskovalnega dela s področja zdravnikov družinske medicine, ki je bilo prav tako opravljeno izjemno strokovno. Vsekakor se osebno veselim sodelovanja tudi v prihodnje.
Urša Jelnikar

Vodja prodaje, Abbott Laboratories d.o.o.

Izobraževanje, ki nam ga je pripravilo podjetje Aetas d.o.o., temelji na praktičnih izkušnjah, ki so jih pridobili sami z delom na terenu. Teoretični del so obogatili pogovori in ideje za iskanje rešitev na izzive, s katerimi se vsakodnevno srečujemo.

Podjetje Aetas d.o.o. posebej odlikuje prilagodljivost, saj so pripravili izobraževanje v skladu z merili, politikami in načini dela, ki jih imamo vpeljane v našem podjetju. Navkljub intenzivnemu programu je izobraževanje potekalo v sproščeni atmosferi, kar je pripomoglo k učinkovitejšemu delu na treningu in k učinkovitejši implementaciji znanj v vsakodnevno delo.

Izobraževanje nam je bilo v korist in veselje.

Matej Rukavina

Vodja strokovnih sodelavcev, Pliva Ljubljana d.o.o.

Organizacija novinarske konference in medijske podpore na projektu Čiste roke rešujejo življenja:
Aetas je bil več kot odličen in vsi smo zelo zadovoljni z rezultatom.
Jurij Pivka

Adria Cluster Manager, Healthcare Division, ECOLAB d.o.o., Maribor